A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez.

Elfogadom
Termékek Menü
Nyelv
Hungarian hu
Pénznem
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Coco Bana története 1985-ben kezdődött, amikor lányomnak megvarrtam az első ruhácskáját. A saját készítésű ruha óriási sikert aratott az ismerősök körében. Második kislányom születése további ruhák készítésére inspirált. Kis modelljeim élő reklámként népszerűsítették az általuk viselt egyedi darabokat, ami egy idő után arra ösztönözött, hogy saját vállalkozásba kezdjek.

A hobbim egyben a munkámmá vált, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok. Egy kis szobában tevékenykedtem, később a házunkkal szemben lévő garázsunkban folytattam a munkát. Először csak pár méter anyag feldolgozásával kezdtem, de az újabb megrendeléseknek köszönhetően egyre több anyagot tudtam vásárolni. Már a kezdetekben megtaláltam azokat a varrónőket, akik a mai napig velünk dolgoznak. A kitartás és a munka iránti szeretet meghozta gyümölcsét.

Kis vállalkozásom a kereslet növekedésével családi vállalkozássá nőtte ki magát. 1991-től a fő profilunk a gyerek fürdőruha készítése lett. Nagykereskedések és üzletkötők kezdték értékesíteni termékeinket, így hamarosan országos ismertségre tettünk szert. Nem sokkal később a Coco Bana fürdőruha külföldön is megjelent.

A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően bármilyen ötletet meg tudunk valósítani. Erősségünk az egyedi tervezésű fürdőruha és a vásárlóink számára megszokott minőség elérhető áron.

Raktárkészlet
Termék összehasonlító
Loading...